SZAKSZERŰ ÁLLAPOTFELMÉRÉS A CITROËN SZAKEMBEREIVEL

 

Kontrollcsomagjainknak köszönhetően hozzáértő műszaki átvizsgálással ellenőriztetheti autója állapotát:

Fékrendszer kontrollcsomag – műszeres fékhatás méréssel bruttó 8900 Ft-ért1,3

 

Ne várja meg, míg a jármű féktárcsáinak és fékbetéteinek vastagsága eléri a kritikus pontot! Ellenőriztesse a jármű fékrendszerét! A csomag ára műszeres fékhatásmérést is tartalmaz! Az ellenőrző pontok listáját lentebb találja.

Bármely autómárkához igénybe vehető!

 

 

Futómű kontrollcsomag – műszeres lengéscsillapító méréssel bruttó 8900 Ft-ért1,3

 

A bizonytalan futómű nemcsak rontja a fékezés hatásfokát, de könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhatja Önt és utasait. Ne kockáztasson! Szakembereink ellenőrzik a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapítómérést is végeznek autóján. Az ellenőrző pontok listáját lentebb találja.

Bármely autómárkához igénybe vehető!

 

Fékrendszer + futómű kontrollcsomag bruttó 16000 Ft1,3

 

Vásárolja meg együttesen a két csomagot, és vegye igénybe a kedvezményes árat!

 

 

150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag Citroën gépjárművekhez bruttó 22.900 Ft-ért1,2,3,4

 

Komplex műszaki átvizsgálásunkat Citroën tulajdonosoknak ajánljuk használtautó-eladás vagy –vétel előtt, vagy használtautó-beszámítást tartalmazó új autós ajánlathoz, illetve a már megvásárolt használtautó szakszerű állapotfelméréséhez is. A csomag tartalma:

 

  • A műszeres fékrendszer- és futómű ellenőrzése, valamint a fékpadi fékhatásmérés és lengéscsillapító-mérés mellett ellenőrizzük a berendezések tömítettségét, a folyadékszinteket és azok minőségét. Átvizsgáljuk a teljes karosszériát, a világítóberendezéseket is.
  • A csomag keretében márkaspecifikus beavatkozásként műszerrel ellenőrizzük a FAP szűrő eltömődöttségét és az adalék mennyiségét, valamint diagnosztikai műszerünkkel megállapítjuk, hogy a gépjármű komputere tárol-e hibát.
  • Több, mint 150 ponton vizsgáljuk át gépjárművét!
  • Az ellenőrző pontok listáját lentebb találja.
  •  

Amennyiben Ön más gépjármű-márkára szeretné a csomagot igénybe venni, úgy a márkaspecifikus ellenőrzési pontok miatt előzetesen érdeklődjön hivatalos márkaszervizünkben, hogy az Ön gépjárművére a kontrollcsomagot ki tudják-e szolgálni.

 

Értékbecslés kiegészítő szolgáltatás a 150 pontos átvizsgáláshoz bruttó 8000 Ft5

 

Az értékbecslés alapja a márkakereskedés/márkaszerviz által használt szoftver rendelkezésére állásától és típusától függ, illetve az átvizsgálás során megállapítottak alapján kerül meghatározásra. Ez az érték egy becsült, körülbelüli érték, mely értékesítési pontonként, a kereslet-kínálat függvényében változhat.

 

És ez nem minden!

A piacon elsők között bevezetett digitális kényelmi szolgáltatásunk - a VideoCheck szolgáltatás - keretében a problémás területről videofilmes gépjárműdiagnosztikát kaphat a feltárt hiba javítására vonatkozó árajánlattal együtt, melyet saját döntése alapján egy gombnyomással elfogadhat, visszautasíthat, avagy további információt is kérhet.

VideoCheck szolgáltatásnak köszönhetően Ön úgy dönthet a járműre adott karbantartási – javítási árajánlatról, mintha a szerelővel együtt közösen ellenőriznék az autóját.

 

Autózzon a legnagyobb biztonságban!

 

1: Szemrevételezéssel, megbontás nélkül végzett átvizsgálás, mely a nem műszeres ellenőrzés esetében az átvizsgálást végző szakember szakmai tapasztalatai és hozzáértése alapján megadott becsült értékeket állapít meg. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a gépjármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási lehetőségét! A szolgáltatáscsomag ára más akcióval és/vagy hűségprogram kedvezményével nem összevonható. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A csomag részletes tartalmát a „Műszeres állapotfelmérés szervizcsomagok“ táblázat tartalmazza. A tájékoztatás nem teljes körű. Az akciós csomagár 2022.03.01-től visszavonásig érvényes a magyarországi hivatalos Citroën márkaszervizekben, és más ajánlattal nem vonható össze.
2: Csak Citroën gépjárművekhez igénybe vehető csomag. Amennyiben Ön más gépjárműmárkára szeretné a csomagot igénybe venni, úgy előtte érdeklődjön hivatalos márkaszervizünkben, hogy az Ön gépjárművére a kontrollcsomag igénybe vehető-e?
3: A mérési jegyzőkönyv az átvizsgálási adatlap elválaszthatatlan része.
4: A gépjármű komputereiből történő hibakiolvasás, mely arról tájékoztat, hogy tárolnak-e hibát a gépjármű komputerei? Hibafeltárást, bővebb diagnosztikát a csomagár nem tartalmaz.
5: Komplex állapotfelmérés nélkül az értékbecslés nem végezhető el, ezért az értékbecslés csak a 150 pontos komplex kontrollcsomag mellé vásárolható, annak kiegészítéseként, plusz díj ellenében.