Tudnivalók az új C3 Aircross-ról. 

MÉG KARAKTERESEBB STÍLUS

New SUV Citroën C3 Aircross

Az új Citroën C3 Aircross SUV teljes egészében megújult orr-része a korábbi modellváltozathoz képest még karakteresebb, még erőteljesebb, ami a márka új, jellegzetes stílusjegyét képezi az új Citroën C3 2020-as bevezetése óta. A krómozott márkaembléma vonalai egészen a LED-es fényszórókig húzódnak, melyek több fényt és nagyobb biztonságot nyújtanak. Az orr-rész határozott megjelenését tovább fokozza a geometrikus mintázatú hűtőrács és a lökhárító színes betétekkel ellátott, ezüstös díszítőeleme. 

ADVANCED COMFORT ÜLÉSEK

OTTHONOS KÉNYELEM

New SUV Citroën C3 Aircross sièges

Az egyedülálló vezetési élményt nyújtó felfüggesztéseken túl az új Citroën C3 Aircross SUV még nagyobb kényelmet nyújt új Advanced Comfort üléseinek köszönhetően, melyek az Urban Blue, a Metropolitan Graphite és a Hype Grey beltérhangulathoz elérhetőek. A már ránézésre is kényelmes, párnázott ülések felső szivacsrétege 15 mm vastag. A kiváló testtartást biztosító kényelmes ülések a nagy sűrűségű habszivacsnak köszönhetően hosszabb utazások során sem süppednek be.

TÁGASSÁG, ALAKÍTHATÓSÁG, VILÁGOSSÁG

New SUV Citroën C3 Aicross - Habitabilite

Az új Citroën C3 Aircross SUV helykínálat tekintetében referenciának számít, annál is inkább, mivel a tervezők az utastér kialakításakor minden utasra gondoltak: hátul méretes lábtér és kivételesen nagy fejtér áll rendelkezésre. Variálhatóság tekintetében is kivételes a modell: a hátsó üléspad két része külön-külön is csúsztatható, az első utasülés lehajtásával pedig akár 2,4 m hosszú tárgyak szállítására is lehetőség van. Ezenfelül az új Citroën C3 Aircross SUV 410 literes csomagtartója a hátsó üléspad előrecsúsztatásával 520 literesre, a háttámlák lehajtásával pedig akár 1289 literesre növelhető. Az új középkonzol nagyméretű tárolórekeszét az elöl és hátul ülők egyaránt használhatják.

12 VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZER

Az új Citroën C3 Aircross SUV 12 biztonságot és kényelmet fokozó technológiát kínál, mint például a lejtmenet-szabályozóval felszerelt Grip Control, vagy a magasra helyezett színes head-up display, melynek köszönhetően a vezető látóterébe kerülnek a legfontosabb információk. 

ÚJ 9 COLOS ÉRINTŐKÉPERNYŐ

New SUV Citroën C3 Aircross - Ecran_tactile 9

Az új Citroën C3 Aircross SUV új 9 colos képernyője jóvoltából kivételesen ergonomikus és praktikus modell. 

5 KONNEKTIVITÁST NYÚJTÓ TECHNOLÓGIA

New SUV Citroën C3 Aircross Technologies

Az okostelefonnal kompatibilis alkalmazások elérhetőek az érintőképernyőn keresztül az Android Auto és Apple Car Play™ kompatibilis Mirror Screen funkciónak köszönhetően. Ezenfelül rendelkezésre áll az új generációs Connect Nav navigáció és a Citroën Connect Box segélyhívó rendszer, mely lehetővé teszi, hogy az autó meghibásodása vagy baleset esetén azonnal kapcsolatba lépjünk a megfelelő segélyszolgálattal. 

4 MOTORTÍPUS

New SUV Citroën C3 Aircross - Motorisation

A rendelkezésre álló legújabb generációs motorok nemcsak hatékonyak, de gazdaságosak is. A Citroën legújabb szabadidőautója PureTech benzinmotorral (110 és 130 LE) és BlueHDi dízelmotorral (110 és 120 LE) egyaránt elérhető.
A PureTech 110 S&S és a BlueHDi 110 S&S motorhoz 6 fokozatú manuális váltó, míg a PureTech 130 S&S benzinmotorhoz és a BlueHDi 120 S&S dízelmotorhoz 6 sebességes automata váltó társul.