Nettó kezdőár:
11‍ ‍030‍ ‍000 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 14‍ ‍008‍ ‍100 Ft

8

új autó

induló ár: 7‍ ‍947‍ ‍000 Ft*

Tudnivalók az új Citroen Jumpy-ról.

Design

Az új Citroën Jumpy dizájnját a személyautók és az SUV-k világa ihlette. Cseppet sem agresszív stílusával, világosan megrajzolt vonalaival és praktikus méreteivel magabiztos, robusztus autó benyomását kelti.
A márkaemblémát magában foglaló hűtőrács egészen a fényszórók közepéig húzódik. A rövid orr-rész további jellegzetes eleme a széles lökhárító, rajta az új Jumpy robusztus stílusát hangsúlyozó fekete légbeömlő ráccsal.

Belső tér

Az új Jumpy két oldalán a széles oldalsó tolóajtók tágas belső teret és számtalan elrendezési és átalakítási lehetőséget sejtetnek.
Az új Jumpy hatékony megoldás a vállalati ügyfelek számára, akiknek ügyfeleik gyors és hatékony elérése mindennél fontosabb.

Technológia

Az új Citroën Jumpyhoz a legújabb generációsa BlueHDi dízelmotorok rendelhetők.
A CITROËN márka kínálatában 2013 vége óta megtalálható motorok drasztikus mértékben csökkentik a környezetbe jutó nitrogén-oxidok (NOx) mennyiségét, amellett hogy a szén-dioxid-kibocsátási szintet is leszorítják, emellett fogyasztásuk is igen kedvező

Érintőképernyő

Az igazi különlegességnek számító, opcióként rendelhető Visiopark 1 kamerarendszer jóvoltából a 7 colos érintőképernyőn megjeleníthető a gépjármű hátsó környezetének (180 fokos nézet) rekonstruált felülnézeti képe.

ISMERJE MEG A JUMPY KOMBIT !

1500x646_Citroen_Jumpy_Multispace_1.jpg

Kínálatátalakítás miatt a modell előreláthatólag 2020. novemberig nem rendelhető. Kérjük, hogy a modellel kapcsolatos naprakész információkért forduljon hozzánk!

A Jumpy személyautó változatát is  letisztult és modern vonalvezetés, karakteres design jellemzi. A márkaemblémát magában foglaló hűtőrács egészen a fényszórók közepéig húzódik. A rövid orr-rész további jellegzetes eleme a széles lökhárító, rajta a Jumpy robusztus stílusát hangsúlyozó fekete légbeömlő ráccsal.

AKÁR 9 SZEMÉLY IS KÉNYELMESEN ELFÉR BENNE !

1500x646_Citroen_Jumpy_Multispace_Inter.jpg

Háromféle hosszméret: a piacon megszokott 4,95, ill. 5,30 m-es változatok mellett egy egyedülálló, mindössze 4,60 m-es, egyszerre kompakt és praktikus verzió is rendelkezésre áll. M, ill. XL méretű társaihoz hasonlóan az XS kivitel is 1400 kg hasznos terhelhetőséget biztosít, és kombi változatban ugyanúgy 9 személy befogadására alkalmas.