Bruttó kezdőár:
15‍ ‍060‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új ë-C4-ről.

KÉNYELEM

2020-ban az új C4 és ë-C4 100% ëlectric modellekkel folytatódik a Citroën elektromos offenzívája. Megújult Citroën design, kivételes fedélzeti kényelem és szabadon választható erőforrás: a modell tisztán elektromos, benzin- és dízelmotorral is kapható. Az új C4 és ë-C4 100% ëlectric a kompakt Citroën limuzinok 92 éves hagyományának méltó örökösei. 1928 óta összesen 10 generáció követte egymást, és az ötajtósokból összesen 12,5 millió példány kelt el. Az új Citroën C4 és ë-C4 100% ëlectric már rendelhető.

HIGH-TECH

A Citroën ë-C4 megjelenése energikus és határozott.

Az áramvonalas sziluett impozáns méreteket és a szerkezeti elemeket szorosan követő, finoman sportos vonalakat mutat, melyek tekintélyparancsoló és karakteres megjelenést biztosítanak. A magas és szoborszerű motorháztető , a Citroën új stílusjegyeit hordozó orr-rész, V-alakban elhelyezett lámpatestek, két szinten helyet foglaló fényszórók és az orr két széléig húzódó krómozott márkajel.

ÜTKÖZŐELEM

Az új Citroën C4 progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztése a kiemelkedő kényelem és az ún. repülőszőnyeg-hatás révén messzemenően hozzájárul az utasok jó közérzetéhez, az autó dinamikus viselkedéséhez és a vezetési élményhez.

TECHNOLÓGIA

Az új Citroën ë-C4 a legkiválóbb kapcsolódási technológiákat alkalmazza.