Nettó kezdőár:
5‍ ‍421‍ ‍260 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 6‍ ‍885‍ ‍000 Ft

Tudjon meg többet az új C3 Profi-ról. 

DESIGN

Letisztult, optimista dizájn, expresszív, egyedi formavilág, innovatív szellem, karizmatikus megjelenés… Keltse új életre cégét az Citroën C3 Profival! A kevesebb mint 4 m hosszú C3 Profi különösen fürge és jól kormányozható autó, ami nagy könnyebbséget jelent a városi közlekedésben. Öt ajtóval és egy 922 literes csomagtartóval rendelkezik, így a szakmai tevékenységéből következő minden elvárásnak eleget tesz.

 

VARIÁLHATÓ

A már ránézésre is kényelmes ülések és az ötletes tárolóhelyek az első pillanattól kellemes érzéssel töltik el az embert. Az C3 Profi komfortos védőburkot von körénk, ami különösen jólesik, ha sok időt töltünk utazással. Helyezze magát kényelembe mobil irodájában!

HELYKÍNÁLAT

A tárolóhelyek kialakítása a lehető legpraktikusabb. Az ötletesen elhelyezett középső rakodóhelynek köszönhetően maximális hely áll rendelkezésre az első sorban, a kesztyűtartónál pedig nincs nagyobb a kategóriában (6,25 l). Az első ajtókban kialakított hatalmas ajtózsebeknek köszönhetően minden szükséges kellék kéznél van. A C3 Profi több, mint 900 literes rakodótérrel rendelkezik, így a szakmai tevékenységéből következő minden elvárásnak eleget tesz.

 

KÉNYELMES 

Az utastérben - akárcsak a saját nappalijában - hiperkényelmes ülőhelyek várják az embert. A jó közérzetet növeli a jellemzően vízszintes tagolású műszerfal is, mely érezhetően tágítja a teret.