Nettó kezdőár:
8‍ ‍030‍ ‍000 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 10‍ ‍198‍ ‍100 Ft

Tudjon meg többet az új Berlingo Furgon-ról. 

Citroën: közel száz éve a kisáruszállítók fő partnere

A Citroën kishaszonjárművek története a huszadik század elején kezdődött. A Berlingo eredete az 1928-ban megjelent C4 furgonig nyúlik vissza. 1950-ben mutatták be az ikonikussá vált 2CV kishaszonjárművet, a kultikus 2CV modell kisteherautó változatát.

1978-ban a 2CV kisteherautót az Acadiane váltotta fel.

Az igazi áttörést a nyolcvanas évek hozták el az Citroën C15 típussal, melyből 22 év alatt több mint 1,18 millió példányt készült.

A 20. század végének másik nagy újítása pedig nem más, mint a Berlingo furgon! A modell 1996 júliusában megjelent első nemzedéke igényességével és komfortszintjével ismét felülírta a kategória bevett hagyományait. A formabontó külső és a vezetőfülkével egységet alkotó raktér - titkát a Berlingo őrzi - olyan újítások, amelyek az évek során a szegmens etalonjává avatták a Berlingót.

Hamarosan tisztán ëlektromos változatban is!

Citroen_E_Berlingo_furgon

DESIGN

Berlingo-Van-Artiste

A Citroën Berlingo furgon külseje robusztus és védelmező, ám mégsem agresszív, áramló vonalai dinamizmust árasztanak.

  • Az orr-részen visszaköszönnek a márka és a nagytestvér, a Citroën Jumpy jellegzetes stílusjegyei, a magas és rövid motorházfedél, valamint a széles fényszórók.
  • Az oldalnézet lendületes vonalakat és kidolgozott oldalfalakat mutat, praktikus és tágas belső teret sejtetve.

FELSZERELÉSEK ÉS HASZNOS TECHNOLÓGIA

1430x350-New-Berlingo-Van-TdB.jpg

A Citroën Berlingo furgon koncentráltan tartalmazza a mindennapi felhasználásban rendkívül hasznos technológiákat.
A Citroën Berlingo nem csak funkcionális és praktikus, hanem rendkívül megnyugtató is. A mai kor igényeinek megfelelően az egyre biztonságosabb és nyugodtabb vezetésre törekszik. A szegmensben egyedülálló módon:

  • Modern technológiai megoldásokat kínál, köztük a Citroën Nav* és a Mirror Screen*(Apple Car Play(TM) / Android Auto / Mirror Link®) funkciót, valamint a vezeték nélküli okostelefon-töltést*
  • akár 20 vezetéstámogató rendszer is elérhető

* opció