Elektromos családi modellek

A Citroën márkanév mindig is fogalom volt a családi autók világában. Újító modelljei, formavilága, kényelmi és biztonsági megoldásai révén biztos lehet benne, hogy bármelyik családi autót is választja, a legjobbat nyújthatja magának és szeretteinek immár tisztán elektromos változatban is.

A legalább 3 gyermekkel rendelkező természetes személyek nagycsaládos állami támogatásra tudnak pályázni*, melynek összege akár 2,5 millió forint  (de legfeljebb a megszerzés időpontjában érvényes bruttó vételár 50%-a).

A Citroën márkakereskedéseinkben felkészült értékesítő munkatársaink állnak rendelkezésére minden további kérdéssel kapcsolatban.

AZ AKTÍV ÉLETMÓD SZERELMESEINEK!

A Citroën ë-Berlingo minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, mellyel belső égésű társa is: tágas belső, modularitás és praktikum. Megőrzi az eddigi tágas belteret, a három különálló ülést a második sorban, a két lehajtható ülést a harmadik sorban,  és a külön nyitható hátsó szélvédőt. Színek, kárpitok és anyagok vadonatúj generációja is megtalálható az új modellben.
Az ë-Berlingo összesen 18 technológiai megoldást és 3 kapcsolódási szolgáltatást kínál, amelyek segítik a biztonságos és gondtalan vezetést. Az elektromos meghajtás összeköti a kellemest a hasznossal: az elektromos technológia legmodernebb vívmányait használja, magasabb szintre emeli a biztonságos, kellemes és sima utazási élményt, de közben a legkevésbé sem enged a Berlingo oly nagyra értékelt funkcionalitásából.

A TISZTÁN ELEKTROMOS KISBUSZ

Az egész család útra kel? Az ë-SpaceTourerrel a lehetőségek tárháza nyílik meg! Otthonos utastér, magas vezetőpozíció, csúsztatható ülések (felszereltségi szinttől függően), optimális gördülési kényelem és speciális hangszigetelés gondoskodik az utasok jó közérzetéről. Háromféle hosszúsággal rendelhető és akár 8-9 személy is kényelmesen együtt utazhat. 

Az új Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric minden szempontból ideális partner:

  • akár 230 km hatótávolság (50 kW akkumulátor),
  • gyors töltés: 30 perc alatt 80%-os töltésszint,
  • változatlanul sokoldalú és praktikus használat,
  • ë-komfort fokozatú vezetés,
  • az elektromos autózást megkönnyítő szolgáltatások (a töltés távolról történő beprogramozása, az utazások megtervezése stb.).

Az ë-Berlingo és az ë-Spacetourer előnyei

 

 

Jelentős megtakarítások

- Alacsony a fenntartási költség

- Elektromosautó-vásárlási állami támogatásra jogosult

- Nagycsaládos állami támogatásra jogosult

- Regisztrációsadó-mentesség

- Behajtás a korlátozott forgalmú övezetekbe2

- Ingyenes parkolás2

Hatékony töltés

- 100 kW-os töltés nyilvános töltőoszlopról akár 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szint 

Hőszivattyú a gazdaságos fűtés és klíma érdekében

Hajtóakkumulátor-temperálás az optimális energiaáramlás érdekében

8 évre vagy 160 000 km-re szóló szerződéses jótállás az akkumulátorra3

Teljes kényelem 7-9 személynek

- 7 (ë-Berlingo) vagy 8-9 személyes (ë-Spacetourer) kivitel 

 Nagyméretű, variálható csomagtartó

- Maximum 1,90 m magasság

Fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszerek

- Mobiltelefonról, távolról programozható szolgáltatások: időzített töltés és előhűtés, -fűtés

AKÁR 2,5 MILLIÓ FORINTOS NAGYCSALÁDOS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL!*

 

TEKINTSE MEG NÉHÁNY AJÁNLATUNKAT

BERLINGO FEEL PACK M - 50kW elektromos akkumulátorral - 7 személyes

A szériafelszereltség főbb elemei:

Elektromos kézifék / LED nappali menetfény / Safety plus csomag / Tempomat és sebességhatároló / Komfort vezető ülés, síkban dönthető utasülés / Különálló, dönthető ülések a 2. sorban, Isofix rögzítés, 12Vos csatlakozó és oldalsó pohártartók a 3. sorban / 
Utasoldali alsó és hűthető felső kesztyűtartó a műszerfalon / Hátsó parkolóradar / Elektromos ablakemelők elöl és hátul, elektromosan állítható behajtódó és fűthető tükrök + elektromos gyerekzár / Kilátás csomag: automata ablaktörlő és világítás kapcsolás / Manuális klímaberendezés / 8"os érintőképernyő, rádió, Bluetooth kihangosítóval, USB csatlakozó / Digitális műszeregység  / Megjelenés csomag / 2 db dönthető és kivehető ülés a 3. sorban 11kW fedélzeti töltő, háromfázisú

Bruttó listár: 15 590 000 Ft
Kedvezményes bruttó vételár:  13 407 400 Ft**
Nagycsaládosok állami támogatása: 2 500 000 Ft*

Nagycsaládos állami támogatás összegével csökkentett akciós ár: 10 907 400 Ft*

 

ë-Spacetourer Business M - 50kWh akkumulátorral - 9 személyes

A szériafelszereltség főbb elemei:
7 kWh fedélzeti töltő töltőrendszer, egyfázisú / Karosszéria színű lökhárítók, oldalsó védő csíkok és külső visszapillantó tükrök / Jobb és baloldali tolóajtó / Hátsó parkoló radar / Érintőképernyős rádió Mirror Screen funkcióval (Apple CarPlayTM és AndroidAutoTM protokollokkal kompatibilis) / Bluetooth kihangosító, és USB csatlakozó + DAB (digitális audio tuner) / Alapszintű fáradtság figyelmeztető rendszer / Ködfényszóró és LEDes nappali menetfény / Elektromos kézifék / 9 személyes kivitel

Bruttó listár: 17 595 000 Ft

Kedvezményes bruttó vételár:  15 307 650 Ft**

Nagycsaládosok állami támogatása: 2 500 000 Ft*

Nagycsaládos támogatás összegével csökkentett akciós ár: 12 807 65
0 Ft*

 

Nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásának néhány feltétele*:

 

*Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza, és arról ITT tájékozódhat.
**A Citroën ë-Berlingo ajánlat 2021.12.09-től visszavonásig, az új, 7 üléses Citroën ë-Berlingo M Feel Pack modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 10 907 400 Ft-os, kedvezményes induló ár a 7 üléses Citroën Berlingo M Feel Pack változatára vonatkozik, ahol a 13 407 400 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft.  A kedvezmény igénybevételének feltétele a feláras opcióként elérhető harmadik üléssor (AN01) és a háromfázisú fedélzeti töltőberendezés (LZ04) megrendelése.   A Spacetourer ajánlat 2021. 12.09-től visszavonásig, új, 9 üléses ë-SpaceTourer Business M - 50kWh akkumulátorral szerelt modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 12 807 650 Ft-os, csökkentett induló ár a 9 üléses SpaceTourer Business BlueHDI 120 M hosszúságú változatára vonatkozik, ahol a 15 307 650 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben.

2a hirdetés közzétételekor hatályos jogszabályok szerint
3 Szerződéses jótállás 8 évre vagy 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra, 70%-os töltő kapacitás erejéig.